top of page

Poletje v mestu

V Slovenski Bistrici je potekal čudovit modni dogodek, ki je združil tamkajšnje oblikovalce in ustvarjalce modnih dodatkov.

Kljub temu da je poletje na vrhuncu in smo se spraševali, kakšen bo odziv, smo bili vsi nadvse zadovoljni. Modni večer je poskrbel, da so se dogodka odzvali številni gosti, ki so lahko uživali v izhodih Boutiqua OK, kvačkanih izdelkih Urške Smole, Kopalkah HARD, Slikarja Roka Dragič, nakit Taraja, cvetličarne Tinka, kristalov Irene Cmager ter oblikovalko unikatnih čevljev Ingrid Logar.

Prav Ingrid Logar je bila tista, ki je združila na enem mestu vse bistriške ustvarjalce in oblikovalce ter povezala organizacijske niti. Sama pa sem ji priskočila na pomoč z modeli iz agencije Glamm models, ki jo bomo od jeseni dalje predstavili v Murski Soboti, Mariboru in Ljubljani. Vesela sem, da ste nas že tako pozitivno sprejeli in upamo, da se srečamo septembra, ko bomo začeli s tečaji manekenske hoje. Vsi se nam lahko pridružite, kajti z nami bodo Glamm Kids, Glamm models in Glamm Ladies. Naš slogan je: Naj te sanje vodijo na pisto! In danes jih že uresničujemo.

V sklopu projekta Poletje v mestu so se tako na pisti sprehodili naši modeli, med katerimi so bili: Aktualna Miss Universe Lucija Potočnik, finalistka Danaja Ploh, Kraljica Slovenije 2012 Lea Florjanič, Miss Slovenije 2007 Tadeja Ternar, Vita Zorec, Anja Lipar, Tanja Radolič in Žan Cehnar.

Pred samim dogodkom smo imeli še modno fotografiranje za katerega je poskrbel fotograf Aleš Kocbek.

Da ne pozabim omeniti frizerskega studia Helena, ki je uredil naše modele, za glasbo na pisti pa je poskrbel DJ Niko.

Tukaj bi se rada zahvalila še preostalim pokroviteljem, ki so nam omogočili današnji dogodek. To so podjetja iz Slovenske Bitsrice: Ates, Frambo, Alu top - Boris Luganič, Nana, Lepotni center Harmonija, Montaza trend interieri, Logopak… in drugi.

Seveda gre velika zahvala prav Ingrid Logar. Ingrid je ena redkih, ki se na slovenskih tleh še ukvarjajo z domačo obrtjo. Kljub temu da je na tem področju novinka, so njeni čevlji unikatno izdelani iz najboljših materialov in dodatkov. Unikatni čeveljci, sešiti po meri, so ročno izdelani. Ingrid ustvarja v svojem salonu v Slovenski bistrici več informacij pa lahko najdete tudi na nejni spletni strani www.ingridsheels.com, in na spletni strain ceveljc.si kjer poteka prodaja izdelanih čevljev preko spleta. Izdeluje tudi otroške in moške čevlje.

Moram priznati, da je bilo druženje v Kavarni 3D res čudovito. Upam, da kmalu ponovimo in da se kmalu vidimo!

Vaša Miša

Ne spreglejte:

bottom of page