top of page

Ray Ban Shop in Shop SLOVENIJA


Katja Blažič Grabrovec

V Ljubljani se je v optiki Felix odprl prvi Ray Ban Shop in Shop v Sloveniji.

Tudi sama sem se udeležila otvoritve, saj že vrsto let prisegam na tovrstno blagovno znamko. Zanimalo me je kakšna bo nova kolekcija in kaj je prednost tovrstnega koncepta trgovine, ki je v svetu nadvse priljubljena.

"Prednost tovrstnega koncepta trgovine je v tem, da bodo na enem mestu fizično zbrana praktično cela kolekcija blagovne znamke Ray Ban," je zbranim gostom v uvodnem delu zaupala Katja Blažič Grabrovec, predstavnica za odnose z javnostmi za Luxoticca Group v Sloveniji.

Kot nalašč pred poletjem so v optiki Felix poskrbeli za vse ljubitelje Ray Ban očal. In sicer boste lahko po novem v prvi in edini trgovini Ray Ban Shop in Shop v Sloveniji našli vso kolekcijo očal na enem mestu.

NOVA PRIDOBITEV

V centru Ljubljane se je v optiki Felix odprl prvi Ray Ban shop in shop v Sloveniji. Blagovna znamka, ki že vrsto let dokazuje, da je vodilna na področju zaščite oči kot tudi po modnih smernicah, katerim zvesto prisegajo številne znane osebnosti po vsem svetu. V prvi Ray Ban trgovini v trgovini bo na enem mestu zbrana cela kolekcija blagovne znamke. Otvoritve sem se udeležila skupaj s prijateljico Tadejo Ternar, saj sva obe veliki ljubiteljici znamke Ray Ban. Še posebej sama se navdušujem nad njihovimi legendarnimi očali Aviator, ki so v zadnjih letih zanimive s svojimi bleščečimi barvami.

Enostavno modni dodatek, ki je nuja v letošnjem poletju. V bistvu modni dodatek, ki je tudi koristen, saj boste z njim ustrezno zaščitili tudi vaše oči.

Luxottica Group, vodilna družba v svetu sončnih in korekcijskih očal ter prav tako lastnica blagovne znamke Ray-Ban, se že vrsto let bori proti ponaredkom, ki so preplavili spletne trgovine. Zato previdno, raje se odpravite po sončna očala v izbrano optiko, kajti le tako boste zaščitili svoje oči s kakovostnim izdelkom.

In če se vrnem k otvoritvi Shop in shop Ray Ban trgovine v Ljubljani. Po dolgem času sem srečala znane obraze. Kdo vse pa je ljubitelj znamke Ray Ban pa si lahko ogledate v galeriji slikic.

Pa do naslednjič!

Vaša Miša

Ne spreglejte:

bottom of page