top of page

Tradicionalni poročni sejem

Sama sem svojo poroko organiziara in pripravljala kar nekaj mesecev, zato vem, koliko truda vložijo bodoče neveste, če se takšnega projekta lotijo same. Ampak, vsak nasvet je prišel tudi meni še kako prav, zato vam izdam eno majhno skrivnost.

Pred vrati so številni sejmi in tudi sama se jih redno udeležujem. Še posebej mi je pri srcu sejem Popolna poroka, ki se odvija v hotelu Radin v Radencih. Tam namreč že tradicionalno povezujem osrednji dogodek.

Sejem bo letos potekal od 5.-7. Februarja. Osrednji dogodek pa bo v soboto 6.2. ob 16 uri, ko bo na sporedu velika modna revija.

Tudi tokrat bom v vlogi povezovalke večera in naj vam izdam skrivnost, da sem lansko leto, prav na tem sejmu v Radencih našla svojo sanjsko obleko, ki sem jo imela tudi na poroki. Tako sem jo nosila kar dva krat, ampak nihče tega ni vedel. Niti moj Gorazd (smeh). Z lastnico Darjo iz Poročne kamrice sva takoj vedeli, da je to obleka, ki jo iščem, ne glede na to, da sem jo nosila takrat na prireditvi. Zato bom še z večjim veseljem znova oblekla poročno obleko.

Torej upam, da se bodoče neveste vidimo na 9. poročnem sejmu Popolna poroka!

Comments


Ne spreglejte:

bottom of page