top of page

Modna pravljica

V Koloseju Maribor smo pred kratkim pripravili čudovito modno druženje, kjer so se ob najmlajših modelih predstavile tudi številne lepotice. Da pa ne pozabim na glasbenike, ki so s svojo domačo glasbo našemu dogajanju dali še poseben pečat.

Med glasbenimi gosti so tako bili: Gorazd Ademovič, 6Pack Čukur in Alfi Nipič. Samir Kobler pa je s svojim glasom pospremil naše čudovite modele v poročnih oblekah salona Poročna Kamrica.

Ker je bilo dogajanje tako luštno, sem se odločila, da vam ga opišem v kar dveh mojih blogih. Zato bom danes izpostavila dva modna izhoda. In sicer Avon in Luno.

Avon je vodilno svetovno podjetje v direktni prodaji kozmetičnih proizvodov. Poleg kozmetičnih proizvodov najdete v Avonovem katalogu tudi modne dodatke in nakit, ki ga predstavljamo tudi danes. Kolekcija nakita vsebuje klasične in trendi kose, v božičnem katalogu pa najdete tudi praznično kolekcijo, ki prestavlja lepo darilo za vsako žensko. Avonov nakit ne vsebuje niklja in je hipoalergen.

Avon svojim članom omogoča naročanje preko spleta v udobju lastnega doma. Katalog izhaja vsake tri tedne in je Avonova trgovina. Avon je prisoten na vseh kontinentih, v več kot 100 državah po svetu in ima več kot 6 milijonov samostojnih predstavnic, imenovanih Avon Ladies. Avon v Sloveniji prav letos praznuje prvih 15 let!

Ena od bistvenih vrednot v Avonu je družbena odgovornost. Skozi vso zgodovino obstoja je filozofija podjetja razumevanje in pomoč ženskam. Avon vsako leto sodeluje in podpira različne aktivnosti za izboljšanje zdravja in varnosti žensk po vsem svetu in v ta namen sodeluje z različnimi organizacijami. Ena izmed teh aktivnosti je boj proti raku dojk, ki deluje v 50 Avonovih državah. Avon v Sloveniji že od leta 2003 podpira boj proti raku dojk s prodajo humanitarnih proizvodov „Roza pentlja“.

Moj izbor oblačil je bil zagotovo iz trgovine Luna, ki se nahaja v nakupovalnem središču Europark, najdete jih pa tudi na Ptuju. V Luni boste drage dame našle različne kose modnih oblačil, od elegantnih, do poslovnih in casual. Njihovi kroji so udobni in nosljivi izdelani iz najkvalitetnejših materialov. Poigravanje s teksturo blaga in zanimivimi kroji izbrišejo dolgočasje poslovnega stila in ženskam omogočajo, da so zanimive in drugačne tudi ob formalnih prilikah. Z njihovim stilom boste tako originalne tudi v oblačilih za službo.

V letošnji kolekciji jesen zima boste našle tudi številne čudovite plaščke, izbirate pa lahko med številnimi oblekami. Zato se pogumno poigrajte z neobičajnimi vzorci in barvami - v tej sezoni vam je dovoljeno prav vse!

Več o njihovi koleciji pa vam bodo z veseljem predstavili v njihovi trgovini v Europarku, kjer boste zagotovo našle nekaj za vas.

In tudi zame so poskrbeli v trgovini Luna. Izbrala sem si zimski trendovski šik, elegantno črno belo kombinacijo, ki zmeraj doseže sijajen efekt!

Ne spreglejte:

bottom of page