top of page

Pred vrati so poroke!

Pred vrati so poroke!


Moja poroka je bila v mesecu juniju. Izbrala sva si zanimiv datum. 6.6. Verjamem, da bo prihodnje leto prav tako zaznamovano s številnimi porokami, zato vam dam v mojem današnjem blogu krasno iztočnico za vse tiste, ki o tem koraku še razmišljate.

Zakaj pa ne!


Glede na to, da sem pred kratkim organizirala v Koloseju Maribor čudovito modno revijo, sem k sodelovanju ob podjetju Avon in oblačila Luna povabila še salon Poročna kamrica. Glede na to, da neveste izbirajo obleke že veliko prej, pred določenim terminom poroke, sem tudi sama lansko leto ob tem času našla svojo sanjsko obleko. Oz. če sem iskrena, ne samo eno, ampak kar dve!


Naši modeli na modni pisti so se zato sprehodili v čudovitih poročnih oblekah salona Poročna Kamrica. Nahajajo se v Spodnji Hajdini, pri Ptuju, kjer je tudi njihov poročni salon. V salonu si lahko ogledate in izbirate med priznanimi blagovnimi znamkami poročnih oblek iz Španije, Italije in Nemčije. Tako kot so meni, bodo tudi vam, v salonu Poročna kamrica z veseljem pomagali in svetovali pri izbiri vaše poročne obleke ter se potrudili narediti vaš poročni dan poseben in nepozaben. Novost v salonu so unikatne poročne obleke, ki jo za vas kreirajo v dogovoru z vami. Tako boste resnično posebne. Obleke iz rednih kolekcij pa lahko prav tako kupite ali si izposodite.

Ob čudovitih poročnih oblekah imajo v ponudbi tudi poročne dodatke za neveste ter poročne čevlje Westerleight in Toi Spose. Pa da ne pozabimo na majhne družice, ki bodo z navdušenjem oblekle prekrasne oblekice kolekcije Kukla ter kolekcije Weise. Po naročilu pa boste pri njih lahko kupili tudi posebne svečane, večerne obleke ali obleke za maturantske plese.





Gospa Darja, lastnica Poročne kamrice vam bo z veseljem predstavila tudi aktualne kataloge, kjer si lahko po naročilu izberete obleko. In drage bodoče neveste izbira bo težka!


Po eni strani sem vesela, da je poroka za mano, po drugi strani pa, ko vidim vse te čudovite obleke, bi se ponovno predala tem užitkom.


Pa do naslednjič!

Vaša Miša

Ne spreglejte:

bottom of page