top of page

Ženske JAKNE, KI PUSTIJO VTIS

Hladni dnevi so že potrkali na naša okna in topli kosi oblačil so že v moji garderobni omari. Da ne pozabim jaknic in plaščev, ki bodo krojili letošnjo zimo.


Priznam, da so jakne nekaj, čemu se ne morem upreti. Saj vem, da jih imamo ženske vedno preveč, a tisti izgovor, ko potrebujemo nekaj »novega« ne sme manjkati (smeh).


Tokrat sem prebrskala spletno stran Manzara.si. Moram priznati, da obožujem njihov program spodnjega perila. Ponujajo pa še veliko drugih modnih kosov oblačil in obutve. V bistvu na njihovi strani lahko vsak najde nekaj zase. Od moških, žensk, otrok, številk za večje postave, obutve in modnih dodatkov. Ni kaj ni in košarica se hitro napolni.


Sama sem naravnana tako, da poskušam kupovati trajnostno. Da ne kupim kosa, ki bi bil nošen le dva ali tri krat. Poskušam najti kvaliteto sorazmerno s ceno.

Res je, da smo se razvadili nakupovanja po trgovinah, in v zadnjem času je spletna prodaja postala enostavna, varna in kupcem prijazna. Naročilo iz domačega naslonjala, ki ga opraviš danes, je lahko že drug dan pri tebi. To je Manzara. In v enem dnevu je bila jaknica oz eleganten plašček pri meni.

Ker sem po naravi človek energije, se tudi sama rada odenem v barve. Pa naj bo to kakšen posloven sestanek, druženje s prijatelji ali sprehod s psi. Takšni kosi ti dajo energijo.Jakna (oz. eleganten plašček), ki sem si ga izbrala na spletni strani manzara.si je zadovoljil vsem mojim željam. Želela sem nekaj elegantnega, nekaj za kavice, nekaj za poslovne aktivnosti in na koncu še nekaj, s čimer lahko grem tudi na sprehod z mojima psičkama Bello in Sono. Plašček Nettia je enostavno čudovit. Odlikuje ga mehek material, puhast ovratnik, ki te nežno boža po vratu in po vrhu še greje. Po drugi strani pa ni predebela. Tudi če si spodaj nadenem kakšen puloverček, je plašček še vedno udoben. Najbolj me namreč jezi, če so jakne neudobne in ko si oblečeš debelejši kos obleke, te vse veže. Še posebej v ramenskem in prsnem delu. Zato vedno izbiram jakne, ki se prilegajo mojemu vsakdanu.

Jakna, ki se prilega vsem mojim aktivnostim. In prav takšen je tudi ta plašč Nettia, ki je tako udoben, da vam res ne znam opisati. In to mi je pomembno. Verjamem, da boste tudi sami našli na njihovi spletni strani nekaj, kar vam bo všeč in zagotovo bo nasmeh na vašem licu zažarel ob odpiranju paketa, ki ga bo prinesel poštar. ;)

Veliko veselja ob brskanju na Mazarini strani vam želim.コメント


Ne spreglejte:

bottom of page