top of page

Kuba, Mehika, Tajska... Kaj bi izbrali?

Doživite tropski raj!


Ne glede na to, kje boste preživeli letošnje poletje, imate lahko košček raja vedno s seboj. NIVEA vas z novo omejeno izdajo gelov za tuširanje, antiperspirantov in dezodoranta brez aluminija popelje k omamnim vonjavam eksotičnih Havajev, Balija, Kube, Mehike, Tajske in Brazilije. Privoščite si nepozaben skok v tropske kraje in uživajte v eksotični svežini skozi ves dan.


Pustite se zapeljati tropskim doživetjem


Sanjarite o obisku rajskih Havajev in vročih karnevalov v Braziliji? Vas mika poplesavanje v ritmu salse, rumbe in sambe na Kubi, obisk zibelke starodavnih civilizacij v Mehiki, rajski oddih na Tajskem ali obisk eksotičnih riževih polj na Baliju? Doživetje raja vam to poletje prinaša NIVEA z omejeno tropsko izdajo NIVEA gelov za tuširanje, antiperspirantov in dezodoranta brez aluminija.


Nova antiperspiranta v spreju Take me to Hawaii in Take me to Bali ter nov dezodorant brez aluminija Take me to Brazil nudijo 48-urno zanesljivo zaščito pred potenjem in neprijetnim vonjem. Vsi trije izdelki očarajo s tropskimi vonji hibiskusa, lotosovega cveta in orhideje ter poskrbijo, da se skozi ves dan počutite sveže in rajsko razpoloženi.


Novi geli za tuširanje Take me to Thailand, Take me to Mexico in Take me to Cuba poskrbijo za razkošno tuširanje s sladkimi eksotičnimi vonji in hranljivo formulo, ki kožo osveži, omehča in naredi svilnato mehko, obenem ohranja njeno pH-ravnovesje. Rajski omamni vonji plumerije, dalije in marakuje poskrbijo, da vas bo občutek tropskega doživetja spremljal skozi ves dan.


NIVEA antiperspirant Take me to Hawaii


Prepustite se učinkoviti zaščiti kože pred potenjem z vonjem hibiskusa! Za dolgotrajen občutek svežine. Dezodorant antiperspirant NIVEA Take me to Hawaii sprej v omejeni izdaji zagotavlja 48-urno zanesljivo zaščito pred potenjem. Prepustite se osvežilnemu vonju hibiskusa in občutite eksotičnost Havajev!



NIVEA antiperspirant Take me to Bali


Prepustite se učinkoviti zaščiti kože pred potenjem s tropskim vonjem! Za dolgotrajen občutek svežine. Dezodorant antiperspirant NIVEA Take me to Bali sprej v omejeni izdaji zagotavlja 48-urno zanesljivo zaščito pred potenjem. Prepustite se nežnemu vonju lotosovega cveta in doživite svežino Balija!



NIVEA dezodorant Take me to Brazil


Prepustite se učinkoviti zaščiti kože pred neprijetnim vonjem z vonjem orhideje! Za dolgotrajen občutek svežine. Dezodorant NIVEA Take me to Brazil sprej v omejeni izdaji zagotavlja 48-urno zanesljivo zaščito pred neprijetnim vonjem. Prepustite se eksotičnemu vonju orhideje in občutite razigranost Brazilije! Sprej ne vsebuje aluminija.


NIVEA gel za tuširanje Take me to Thailand


Naj bo vsako tuširanje e rajsko doživetje za vse vaše čute! Eksotičen in negovalen gel za tuširanje z vonjem plumerije vašo kožo naredi svilnato mehko. Z eksotičnim gelom za tuširanje NIVEA Take me to Thailand bo vsako tuširanje rajsko doživetje za vse vaše čute. Negovalna formula kožo naredi svilnato mehko, vznemirljiv vonj plumerije pa osveži misli in povrne energijo kot oddih na Tajskem.



NIVEA gel za tuširanje Take me to Mexico


Naj bo vsako tuširanje rajsko doživetje za vse vaše čute! Eksotičen in negovalen gel za tuširanje z vonjem nežne dalije vašo kožo naredi svilnato mehko. Z eksotičnim gelom za tuširanje NIVEA Take me to Mexico bo vsako tuširanje rajsko doživetje za vse vaše čute. Negovalna formula kožo naredi svilnato mehko, ženstven vonj dalije pa osveži misli in povrne energijo kot oddih v Mehiki.



NIVEA gel za tuširanje Take me to Cuba


Naj bo vsako tuširanje rajsko doživetje za vse vaše čute! Eksotičen in negovalen gel za tuširanje z vonjem marakuje vašo kožo naredi svilnato mehko. Z eksotičnim gelom za tuširanje NIVEA Take me to Cuba bo vsako tuširanje e rajsko doživetje za vse vaše čute. Negovalna formula kožo naredi svilnato mehko, vznemirljiv vonj marakuje pa osveži misli in povrne energijo kot oddih na Kubi.


PR Objava je brezplačna

Ne spreglejte:

bottom of page