top of page

»Don't Worry« »Be Happy«

Hansaplast zdaj predstavlja nov stilski obliž »Don't Worry« in »Be Happy«, ki se ujema z zapovedanimi oblačili te sezone. Ime omejene serije je načrtno: novi obliži so tako trendni kot novi modni videz. Drobne poškodbe kože in rane ščitijo z zanesljivo kakovostjo znamke Hansaplast in jih skrbno prekrijejo s svojim modnim dizajnom.

Za stilsko dovršen videz. Ponudba sega od pastelnih odtenkov do etno vzorcev – linija vsebuje popoln motiv obliža za vsak slog in vsako razpoloženje. Ni pomembno, ali gre za kuhanje v družbi prijateljev, vadbo ali dejavnosti na prostem. Nesreča namreč nikoli ne počiva: majhne praske, ureznine in rane preprosto spadajo zraven. Vendar naj vam to ne pokvari razpoloženja! Z novimi obliži »Don't Worry« in »Be Happy« znamke Hansaplast lahko hitro, varno in posebno nežno oskrbite majhne rane. Ta urbano elegantni obliž v pastelnem dizajnu ali v etno stilu je resnično obvezen pripomoček tega poletja!

Vsako pakiranje pisanih obližev omejene serije Hansaplast »Don't Worry« in »Be Happy« vsebuje 16 obližev v različnih pastelno-zlatih dizajnih in velikosti 19 x 72 mm. Novi obliži se zanesljivo in varno prilepijo, so nežni do kože in vodoodporni, poleg tega pa jih lahko povsem enostavno in neboleče odstranite. Majhne rane so tako zanesljivo zaščitene pred zunanjimi vplivi in bakterijami.

Obliži »Don't Worry« in »Be Happy« znamke Hansaplast: popoln pripomoček za to poletje!

Ne spreglejte:

bottom of page