top of page

ČAS ZA MOŠKE je čas za ženske!

V poplavi vseh informacij, ki nas dosegajo tekom tedna, bom petek zaključila nekoliko bolj lahkotno in vas dragi moški razveselila z eno seksi pozornostjo.Ampak pozor! Pri sodelovanju za nagrado svojim boljšim polovicam razložite, da je res nagrada, ki ste jo prejeli v blogu in ne od kakšne »ljubice«. Da ne bom kriva za težave! (smeh)


Pisala sem že o času, ki ga potrebujete moški zase. Tako kot ženske. In kako pomembno je, da se v tem času počutite modno in udobno. Zato je pomembno tudi to, kar nosite in oblečete nase! Moško perilo moramo jemati povsem resno. Čeprav morda moški na prvi pogled ne zahtevate veliko in se pri kolekcijah perila ne odločate med čipkami, dnevnim in večernim perilo, perilom za sem, perilom za tja, se pa odločate v lastnostih, ki so konec koncev najbolj pomembne. Udobje in občutek. Radi skorajda pozabite na perilo, ki ga nosite udobno, ob enem pa vam ravno občutek perila, ki ga oblečete zjutraj, nudi občutek moškosti in zadovoljstva.

Kolekcija perila Lisca Men misli ravno na to – perilo za moške je sodobno in udobno, izdelano iz mehkega bombaža ali modala, ki je prijeten na koži, v spodnjicah in majicah Lisca pa je moški popolno urejen tako za poslovne priložnosti kot za večerni zmenek ali športne aktivnosti s kolegi. V perilu Lisca so moški preprosto seksi – v enostavnih sodobnih linijah in barvah, ki so vsestransko uporabne za vsak dan.


In zdaj, pozor! Podrajam seksi komplet spodnjega perila Lisca Men (spodnjice in spodnjo majico), v kateri boste zagotovo vzbudili strastne trenutke tudi pri svoji boljši polovici. Kako sodelovati?

Označite (ali napišite) v objavi komu bi podarili komplet Lisca Men. Žrebam prihodnji petek!



In še to:

V mesecu septembru od 18. - 30. 9. 2017 lahko za moško perilo izkoristite tudi akcijo vzemi 3 - plačaj 2.

*Akcija velja ob nakupu moškega perila in pižam. Priznamo popust v višini najcenejšega izdelka. *Akcija velja na prodajnih mestih Lisca in na spletu: TUKAJ


Ne spreglejte:

bottom of page